Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opleidingcentrum SpeedVCA-VOL in en rondom om Nijmegen!

Deze cursus wordt gegeven door een super ervaren docent en is gebaseerd op inzicht vergroten over veiligheid, gezondheid en het milieu daarbij draait de curcus om examengericht opleiden. Om optimale begeleiding te kunnen bieden is de groepsomvang maximaal tussen de 20 a 25 personen. De cursus begint om 08.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Hierna heeft u van 16.00 uur tot 16.30 uur de mogelijkheid om twee proefexamens te maken ter voorbereiding op het VCA vol examen in nijmegen. Het theorie-examen begint om 16.30 uur gewoon in Nijmegen waar u ook les heeft gehad en deze duurt tot 17.30 uur. Het slagingspercentage van onze cursus is maar liefst 90%!

De totale kosten voor deze cursus zijn € 199,00 (excl. 21% BTW). U krijgt hiervoor: de cursus; het examen; het B-VCA diploma en het handige pasje in creditcardformaat (10 jaar geldig). De cursus is inclusief een lunch, thee en koffie.

Het certificaat VOL-VCA is bedoeld voor operationeel leidinggevenden of mensen die als ZZP’er werkzaam zijn bij een b.v een aannemer, Het werken op een bouwterrein of in een risicovolle omgeving eist vaak een VCA curcus. Met het VCA-VOL certificaat geef je aan veilig te kunnen werken en rekening weet te houden met Veiligheid, Gezondheid en Milieu op de werkplaats, zowel voor jezelf als voor je medewerkers die je onder leiding heb.

De lesstof van deze VOL-VCA bestaat uit kennis over de (Europese) wet- en regelgeving, het herkennen van onveilige situaties en hoe ernaar te handelingen, het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen, VCA-certificeringen, bedrijfsnoodplan opstellen en het organiseren van toolboxvergaderingen. Aan het einde van de VCA-cursus sluiten we af met wat proefexamens zodat je goed voorbereid het examen in gaat en niet voor een verrassingen komt te staan.

Na onze VCA-cursussen is er altijd de mogelijkheid om aansluitend meteen een examen te doen. Het examen van VCA-VOL kan in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, pools en turks worden afgelegd.

Direct na het examen is de uitslag bekend en ontvangt u het certificaat en het pasje en kunt u er gelijk mee aan de slag. Het VCA-certificaat is tien jaar geldig.

  • Scherpe Groepstarieven
  • Ook op locatie

Andere vragen of wensen bel ons gerust?

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit &Veiligheid
Opleiding: VCA Vol

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA Vol nijmegen, VCA Vol Beuningen, VCA Vol Wijchen, VCA Vol Lent, VCA Vol Oosterhout, VCA Vol Weurt, VCA Vol Ewijk, VCA Vol Winssen, VCA Vol Druten, VCA Vol Deest, VCA Vol Cuijk, VCA Vol Boxmeer, VCA Vol Gennep, VCA Vol Oeffelt, VCA Vol, VCA Vol Groesbeek, VCA Vol Malden, VCA Vol Mook, VCA Vol Grave, VCA Vol Mil,

Direct aanmelden