Ma - Vr : 9:00 - 18:00 - Bel ons naar: 06-53980270

Opledingcentrum SpeedVCA-BASIS in en rondom om nijmegen!

Deze cursus wordt gegeven door super ervaren docenten en is gebaseerd op inzicht vergroten over veiligheid, gezondheid en het milieu en examengericht opleiden. Om optimale begeleiding te kunnen bieden is de groepsomvang maximaal tussen de 20 a 25 personen. De cursus begint om 08.30 uur en eindigt om 16.00 uur. Hierna heeft u van 16.00 uur tot 16.30 uur de mogelijkheid om twee proefexamens te maken ter voorbereiding op het VCA examen. Het theorieexamen begint om 16.30 uur gewoon in Nijmegen waar u ook les heeft gehad en deze duurt tot 17.30 uur. Het slagingspercentage van onze cursus is maar liefst 90%!

De totale kosten voor deze cursus zijn € 189,00 (excl. 21% BTW). U krijgt hiervoor: de cursus; het examen; het B-VCA diploma en het handige pasje in creditcardformaat (10 jaar geldig). De cursus is inclusief een lunch, thee en koffie.

Het certificaat VCA-Basis (B-VCA) is bedoeld voor mensen die op een bouwterrein werken of in een risicovolle omgeving werken. Met deze VCA-certificaat toon je aan de basiskennis te hebben van Veiligheid, Gezondheid en Milieu dus kan je aantonen veilig te kunnen werken en te weten wat er van je verwacht wordt bij gevaarlijke situaties. Op veel werkplekken is het VCA-certificaat zelfs al verplicht.

Ben je leidinggevende of werk je als ZZP’er? Dan heb je in de meeste gevallen het VCA-VOL certificaat nodig.

In onze VCA-cursus wordt alle lesstof die je voor het examen moet weten behandeld. Dit gaat onder meer over de wet- en regelgeving en het herkennen van onveilige situaties en het nemen van maatregelen om ongevallen te voorkomen.

Daarnaast eindigen we de dag met VCA-proefexamens, zodat je tijdens het echte examen niet meer voor verrassingen komt te staan.

Na de VCA-cursus is er altijd de mogelijkheid om aansluitend meteen examen te doen. Het VCA-examen kan bij ons ook afgelegd worden in de meeste Europese talen. De VCA-cursus kun bij ons in nijmegen ook in het Engels, Pools en Turks volgen.

Voor Kandidaten die moeite hebben met lezen, kunnen een voorlees-examen doen. Dit kan helaas alleen in het Nederlands.

Direct naar het examen is de uitslag bekend, De pas en certificaat worden gelijk geprint dus direct beschikbaar.(Deze pas is handig voor onderweg)

Het VCA-certificaat is tien jaar geldig.

  • Voor deelname aan de VCA-cursus : €99,-.
  • Een los (her-)examen voor VCA-Basis : €100,-.
  • Super deal Basis VCA-cursus inclusief examen :€189,-.

Het Lesmateriaal en de lunch zijn inbegrepen.

Genoemde tarieven zijn allen excl. btw.

  • Scherpe Groepstarieven ( ook in engels, turks, Pools,)
  • Ook op locatie ( intern )

Andere vragen of wensen bel ons gerust?

Opleidingscentrum Speed
Mobiliteit &Veiligheid

Energieweg 76
6546 DD Nijmegen
06-53980270

 

VCA basis nijmegen, VCA basis Beuningen, VCA basis Wijchen, VCA basis Lent, VCA basis Oosterhout, VCA basis Weurt, VCA basis Ewijk, VCA basis Winssen, VCA basis Druten, VCA basis Deest, VCA basis Cuijk, VCA basis Boxmeer, VCA basis Gennep, OeffeltVCA basis, VCA basis Groesbeek, VCA basis Malden, VCA basis Mook, VCA basis Grave, VCA basis Mil,

Direct aanmelden